Onsdag 24. mai starter sommerløpene

Fra det siste sommerløpet i fjor

Bedriftsidretten er klar til å arrangere sommerløp i Ålesund, og 24. mai går det første løpet innover Vasstranda. Det er også bestemt et sommerløp onsdag 21. juni som går i samme løype med start fra parkeringen i vestenden av Lillevatnet.

I juli blir det ikke løp. men sommerløpene fortsetter i august måned. Løpene går etter samme mønster som tidligere med valgfri distanse på 5 eller 10 km i lette, kontrollmålte løyper. Arrangøren anmoder å bruke sommerløpet som trening til Ålesund Maraton lørdag 10. juni. De gjør også oppmerksom på at 29 mai (1. pinsedag) blir det gjennomløping av traséen for Ålesund Maraton, der alle kan delta.

Påmelding det første sommerløpet kan du gjøre her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x