Løpegrupper i Ålesund

AES løpegruppe

Vi som arrangerer løp i Ålesund får ofte spørsmålet om der er noe organisert løpetrening i Ålesund hvor en kan trene sammen med andre uten å melde seg inn i et idrettslag. Det er flere fordeler med fellestreninger; bl.a. kan en pushe hverandre fram til økt intensivitet, det er kjekt å prate med likesinnede som kanskje har ulike erfaringer, og man har et fast tidspunkt å forholde seg til.

AES løp
Vi har gruppen AES løp som har treninger på Aksla stadion hver torsdag kl. 16.30. Innholdet på treningene er intervaller, men det legges opp til at alle kan være med. Det er Ismali Samadi som er ansvarlig og man finner gruppen på facebook her

Bedriftsidretten på Sunnmøre
Bedriftsidretten arrangerer løpekurs i Spjelkavik for alle. På facebook-siden deres kan man lese;
PÅMELDING til gruppetreninger vinteren 2018 er åpnet. Løpegruppe i Spjelkavik og Styrkegruppe på Moa. Dette er aktivitetstilbud du finner på timeplanen i Ålesund i vinteren.

La 2018 bli året du setter av tid til å fokusere på egen helse og fysisk form. Passer for alle, og vi garanterer MOTIVASJON; MESTRING og MORRO.
For mer informasjon se: www.blisprekere.no/sunnmore

Mandagsklubben
Ålesundløpene har tidligere stått for fellestreninger fra Kristianplass i Spjelkavik hver mandag kl. 20.00.  Treningen i Mandagsklubben var rolig løping i 5 km der alle kunne være med. På de neste 5 km tilbake til starten kunne hver enkelt bestemme sin egen fart.

Mandagsklubben har lagt på is ei stund, men hvis det er noen initiativtakere som kan få en restart på denne treningen, har det vært et must. Det kreves ikke noe spesielt av disse, bare man vet at det er en ansvarlig som møter hver gang, og det kan jo gå på omgang. Henvendelse om dette kan gjøres her i kontakt på nettsiden

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x