Ny nettside

Ålesundløpene er nå oppe og går med ei ny hjemmeside under adressen ålesundløpene.no og alesundloepene.no for det søkere utenfor Norden. Det er kjøpt 2 domener med tilsvarende webhotell-leie. Vi har videreført nettadressen alesundloepene.no til ålesundløpene.no. Vi var nødt å flytte fra det gamle webhotellet vårt, da firmaet vi leide hos ble oppkjøpt.

Da greip jeg muligheten til å friske opp siden med hovedsak på innlegg (blogg) med kommentarer, faste sider (løp) og nettsosiale dingser der leseren kan gå videre med interessante saker.

Også la jeg inn søkemotorske finesser der nettsiden lettere blir fanget opp av de som leter etter informasjon om løp i Ålesund. Jeg satser også på å bygge opp flere bildegallerier.

Selv om nettsiden nå er oppe og går, finnes det også utfordringer videre. Siden skal driftes, kommentarer skal følges opp og nye innlegg må skrives. Jeg vil gjerne ha hjelp, forslag og innspill på dette. Slik jeg ser det akkurat nå trenger jeg i hvert fall brukere til blogg-liknende innlegg. Og så trenger jeg heilt sikkert flere bilder fra løpa som Ålesundløpene arrangerer.

Resultater fra løpene får jeg fra EQTiming, og statistikkene er det Sigbjørn Lerstad som lager og følger opp. Takk til han. Jeg må også takke Svein A Myhre for at han laget logo til oss, og for at han hjalp meg i gang med nettsiden.

Bruk siden og gi oss gjerne tilbakemeldinger!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x