Siste oppdatering av Ålesund Nyttårsmaraton

Premiepallen til Ålesund Nyttårsmaraton 2017 er nå klar til å fraktes fra Langevåg i Sula kommune til Moa i Ålesund kommune. Alle som får bestige pallen er klassevinnere og de tre beste totalt på de to distansene.
Distansevinnere får 1000 kr hver for seieren. Andreplassen fortjener bilde og de som blir nummer tre får klippfisk fra Dybvik på Sula. Klassevinnere får glasspokal, og så blir det medalje til alle etter målpassering.

Vi har vært innover Brusdalen i dag, og der så vi at underlaget på heile strekket var snø. Mesta har lovet å strø sand innover Brusdalen et stykke. Det blir også strødd over gangbroa etter Reiakvam. På yr.no er det nå meldt snøbyger natt til lørdag. Men et tynt og mykt lag med nysnø oppå det gamle, er bare en fordel. Vi skulle tro at forholdene slik de nå ser ut, innbyr til å bruke joggesko med pigger.

Utlevering av startnummer skjer ved Stamina Tren Moa fredag 29. desember fra kl. 18.00 og til kl. 20.00. På lørdag 30. desember åpner vi garderoben og sekretæriatet kl. 8.30. Vel møtt til løp!

Påmelding her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x