Betaling og betingelser ved påmelding til Ålesundløpene

Ålesundløpene bruker firmaet EQTiming til påmelding, betaling og tidtaking i våre løp. Dette gjør at vi som arrangør får en mye enklere jobb å gjøre, og kan konsentrere oss om andre viktige praktiske gjøremål på arrangementsdagen. Også for deltakeren er dette nyttig. Arrangørens tjenester overfor deltakeren blir kvalitetsikret på en heilt annet måte enn da sekretariatet stod ved start med penn, pengeskrin og stoppeklokke.

Deltakeren melder seg på løpa via telefon, nettbrett eller PC (Mac) og får tilsendt e-faktura på den e-mailadresse som blei oppgitt. Denne må da betales innen 5 dager i en nettbank. Vi som arrangører har ingen ting å gjøre med betaling og oppfølgingstjenester. Det er det EQTiming som har og henvendelser om pengekrav, purringer etc. må rettes dit.

Påmelding til løpsarrangementa er bindende. Det betyr at det oppstår en betalingsforpliktelse når du melder deg på, og arrangøren kan ikke gi tilbake disse pengene. Er du blitt syk eller skadet etter at du meldte deg på og ikke kan delta, er det bare å tenke at pengene går til et godt formål. Eventuelle overskudd ved våre arrangement går tilbake til løperne i form av bedre arrangement. Et eksempel på det er at i siste Nyttårsmaraton kunne vi sette opp telt og servere varm suppe p.g.a. av et lite overskudd etter Ålesund Maraton 2017.  Ellers planlegger vi løpa våre uten store overskudd. Alt skal gå tilbake til løperen.

Ålesundløpene setter lav påmeldingsavgift på løpa. Unntaket er Østremsetra Opp, men det er et veldedighetsarrangemnet der absolutt alle innkomne midler går til et veldig godt formål. Ålesundløpene er ikke medlem av Norges Friidrettsforbund og slipper derved å innkreve lisensavgift fra løperne til NFIF. Derfor kan vi holde en lavere startkontingent enn andre arrangører, dog slik at økonomien må gå rundt.

Alle personopplysninger du gir fra deg ved påmelding blir oppbevart, men ikke sendt videre, på noen måte. Du må godta at påmeldingslister blir publisert og at vi tar bilder av deg under løpet. Ved å melde deg på samtykker du i at disse bildene kan legges ut på arrangementets websider, også resultatlister under og etter arrangementet. I løp som ikke har trimklasse uten tidtaking, godtar vi at tiden ikke oppgis hvis deltakeren sier fra om dette til oss. Hvis løperen ikke ønsker bilde av seg på reportasjer, godtar vi det også, men da må arrangøren få beskjed om dette, gjerne via e-post etter løpet.

Ved å bruke EQTiming sine tjenester, må arrangøren selvfølgelig betale for dette. Alt tidtakerutsyr vi bruker har en prislapp på nesten 100 000 kr. Noe av dette har vi fått støtte til. Vi må kjøpe alle startnummer og betale for tjenesten firmaet tar for å registrere tider.

Vi er heile tiden på jakt etter sponsorer der logo/navn på startnummer er et yndet sponsorobjekt p.g.a. eksponering gjennom bilder på Facebook, Sunnmørsposten og Kondis. Men vi er ute etter flere sponsorer, så gi oss beskjed hvis du vet om eller kjenner noen.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x