3. løp i Ålesund Vinterkarusell går lørdag 13. januar

På lørdag er vinterkarusellen i gang igjen og løypene på 5 og 10 km er kontrollmålt av Kondis. Påmeldingen er kun på nett og du kan melde deg på her. Fra kl. 14.00 deler vi ut startnummer ved Dekkmann i Fremmerholen og starten går presist kl. 15.00. Du må ha på deg refleks og vi henstiller løperne til å springe på venstre side innover Gamle Brusdalsvei og tilbake. Vendpunktene er godt merket og på vending 5 km inne i Brusdalen blir det satt opp en tidtakerstasjon som tar passeringstider på 10 km-løpet. Det er viktig å ikke brette startnummeret, da det inneholder tidsbrikker.

Vi trekker ut noen gavepremier etter at alle løperne er kommet til mål. Det blir anledning til å ta til seg saft i målområdet. Det er også fint om du kan ta av deg startnummeret og legge det og nåler hver for seg  i ei plastkasse som står like bak målstreken. Vi tar bilder av løperne underveis og etter mål. Hvis noen ikke vil ha bilder av seg offentliggjort, må de si fra til arrangøren om dette.

Etter det femte og siste løpet lørdag 3. mars, blir det delt ut pokaler til de som har deltatt 3 eller flere ganger i vinterkarusellen. Etter det andre løpet i desember har vi denne stillingen. Det er fremdeles mulig å få pokal, selv om du ikke har deltatt tidligere på vinterkarusellen.

Løypene skal være familievennlige og en 5 km kan de fleste være med på. Det er ingen krav om å springe heile distansen, man kan gjerne gå litt innimellom. Det er satt opp klasser heilt ned til 11 år og opp til 90 år. Det blir ført klassevise resultatlister foruten totallister.

Det er også gode værmeldinger for lørdag 13. januar. I skrivende stund er det mildvær i sona Fremmerholen, og vi regner med at isen som lå i vegbanen smelter ganske raskt. Yr.no melder om sol og 2 varmegrader på lørdag i middagstida. Og det blir nesten ikke vind. Da møtes vi på løp!

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x