Neste løp i vinterkarusellen går 10. februar

Lørdag 10. februar går det fjerde løpet i Ålesund Vinterkarusell 2017/2018 med start fra Dekkmann i Fremmerholen kl. 15.00. Dette er det nest siste løpet i karusellen, og det blir trekt ut noen få gavepremie etter at alle løperne er kommet i mål. Deltar du i 3 løp eller flere gjennom vinteren, får du utdelt pokal etter det siste løpet lørdag 3. mars. Foreløpig er det 6 løpere som er kvalifisert til premie, men det kan bli mange flere med deltaking på de to siste løpa. Her finner du status etter tre løp i vinterkarusellen.

Påmelding kan du gjøre her. Nettpåmeldingen stopper lørdag 10. februar kl. 14.00. Da starter utdelingen av startnummer i området ved Dekkmann. Vi har ikke garderober, så det er lurt å ta med ekstra klær og tørr ulltrøye hvis man må vente litt i målområdet. Det er også viktig å bruke refleks under løpet. Vi har gode parkeringsmuligheter i området start/mål. For din egen sikkerhet er det viktig at du løper på venstre side av veien inn og ut Brusdalen. Det er litt biltrafikk inn til Viddal Gartneri, men erfaringen viser at bilistene er hensynsfulle.

Vi regner med at Sunnmørsposten dukker opp og lager reportasje, både på nettsida og i papirutgaven på mandag. Resultatene kan leses på eqtiming.no. umiddelbart etter at løperen er i mål. Du kan lese reportasje med bilder på kondis.no lørdag kveld.

Og husk at løpet ikke bare er for superløpere. Her kan alle delta, og arrangøren venter tålmodig til alle er i mål. Velkommen til løp!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x