Det tredje løp i Ålesund Vinterkarusell er historie

Lørdag 13. januar blei løp nummer tre i vinterkarusellen avviklet innover Brusdalen. Det var litt lunken påmelding på forhånd, men det skjer noe den siste dagen. Det virker som veldig mange avventer lengst mulig med å bestemme seg for deltaking, men til slutt noterte vi 36 påmeldte, med omtrent like stor fordeling på de to distansene, 5 og 10 km. Av de var det 34 løpere som fullførte, da to påmeldte ikke møtte opp.

Det var kaldt vintervær og en del is i veibanen uten at det var veldig glatt. I hvert fall var det ingen som klaget på tunge glipptak. Ellers var det klar himmel, 2 minusgrader og ganske bra fotolys.

Arrangøren opplevde at klokka på tidtakerstasjonen ved vending 5 på 10 km-løpet hadde feil utgangstid, men dette ble ganske snart rettet på. Alle løperne fikk sine riktige tider og til slutt også rette passeringstider. Det beste med den elektroniske tidtakingen er at tiden ligger ute på nett bare sekunder etter at løperen er i mål eller løper over passeringspunktet.

Du kan lese reportasje med resultater og bilder fra løpet på kondis.no

Neste løp i vinterkarusellen går lørdag 10. februar 2018 med start kl. 15.00. Du kan melde deg på her

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x