Oppsummering av vinterkarusellen etter tre løp

Lørdag 12. januar blei det tredje løpet i Ålesund vinterkarusell avviklet med 60 fullførende deltakere. Du kan lese reportasje om løpet her. Det fjerde løpet går lørdag 9.februar. Du kan melde deg på her.Vi har lagt inn en ny funksjon på resultatsida i menylinja på eqtiming.no. Den har fått navnet «serier.» Går man inn her, får man opplyst hvor mange løp i vinterkarusellen den enkelte løper har deltatt på.

Klikk på serier øverst i menylinja når du er inne på resultatlista

15 løpere har deltatt på alle tre løpa i karusellen og har derfor allerede sikret seg pokalen for Vinterkarusellen 2018/2019. Men det er enda to løp igjen. Har du deltatt på et løp til nå, har du fremdeles sjansen på pokal. Dessuten trekker vi ut gavepremier på de enkelte løp etter at alle er kommet i mål

Marcus Megrund vant 10 km på det tredje løpet i vinterkarusellen
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x