Påmelding til 5. og siste løp i vinterkarusellen 3. mars

Arrangøren, Ålesundløpene, begynner nå bli klare til å ta i mot løpere til det siste løpet i vinterkarusellen. Tidtakerboksene er oppladet og re-innstilt, kamera og videokamera er tømt for gamle bilder og pokaler er bestilt. Saften blander vi på arrangementsdagen.

Til påmelding på løpet tar vi nå i bruk den nye påmeldingstjenesten der grafikken er litt annerledes og mer informativ enn det har vært tidligere. Du betaler fremdeles ikke lisensavgift, og du får mulighet til å velge betaling på Vipps eller med Kredittkort i tillegg til nettbetaling via e-faktura. Bruk tjenesten «Min side». Da sparer du en del tastetrykk.

Alle som har deltatt på 3 og flere løp i karusellen, er fortjent til vinterkarusellens glasspokal. Du finner oversikten her.

Værmeldingen for lørdag 3. mars er gode og det er bare veier innover Brusdalen. Husk at vi samler inn alle startnummera etter målgang. Vel møtt til løp. Stedet er Dekkmann i Fremmerholen og tidspunktet for starten er kl. 15.00 lørdag 3. mars. Men møt opp i god tid. Vi starter utdeling av startnummer fra kl. 14.15.

Påmelding her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x