Påmelding er åpnet for løp i 2021

Fra Vårdilte 2019 før man løper inn på Museumsområdet.

Vi har vært gjennom en tid med få konkurranser. Korona-situasjonen har gjort sitt til at flere store konkurranser er blitt avlyst i Norge og i den store verden. Også i tiden fremover er det usikkert om store løpsarrangement blir avviklet. Da er det godt at Ålesundløpene arranger sine løp, der grensen hittil har gått med 200 deltakere.

Det er enda usikkert hvor og i hvilke form Ålesund Vinterkarusell 2020/2021 vil bli. Løpa går sannsynlig vis på samme tid som tidligere, slik at det ikke kolliderer med vinterkarusellen på Hareid. Det er meningen at Bedriftsidretten i Midt-Norge skal overta arrangør-ansvaret. Det jobbes med å finne en ny trasé som er springbar på vinterføre.

I mellomtiden har vil lagt ut påmelding til Ålesund Nyttårsmaraton 2020, Vårdilten 2021, Eikenosa Opp 2021, Ålesund Maraton 2021 og til Blodslitet 2021.

Ålesund Nyttårsmaraton blir arrangert onsdag 30. desember 2020 fra kl. 10.00. For de som jobber i romjulen og har tenkt å delta på enten 5 km, eller halv- og helmaraton, er det bare å begynne og fylle ut søknadsskjema for å få fri den dagen.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x