Blodslitet blei arrangert for 39. gang

Den første motbakken er unnagjort. Britt Elin Farstad (103), Arthur Midtgaard (143) og Webjørn Mannsverk (106)

Onsdag 9. september gikk Blodslitet over byfjellet Aksla med 48 fullførende deltakere. Det er arrangøren godt fornøyd med, tatt i betraktning regnværet som pågikk heile dagen. Men akkurat under løpet var været bra.

Fremdeles er det flest menn på løpa våre, og det med god margin. På onsdag deltok 40 menn og kun 8 kvinner. Men det kan fort endre seg. Andre arrangører kan melde om stor frammarsj for kvinner i sine løp.

Totalvinnere blei Janne Elin Vatnaland og Karl Idar Vik på tidene 28.10 og 25.01. Det er et stykke unna løyperekordene.

Det er store forandringer på gang med løpsarrangement i Ålesund. Bedriftsidretten i Midt-Norge er i gang med å overta arrangørjobben for Ålesundløpene. De har tatt over Ålesund Maraton, og vil nå også jobbe for et annet konsept for Vinterkarusellen. Den vil gå i ei ny løype på et annet sted enn i Brusdalen. Det er også uvisst om Blodslitet vil bestå i årene framover, men vi håper i hvert fall at dette arrangementet vil overleve nye tider og nye koster.

Les reportasje fra løpet her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x