Vinterkarusellen går som vanlig, og karusellene i Ålesund har fått ny nettside.

Fra starten i vinterkarusellen – mars 2020

Bedriftsidretten Midt-Norge har overtatt vinterkarusellen og sommerkarusellen i Ålesund. Dessuten vil de arrangere en terrengkarusell på vår og høstparten.

I tillegg vil Ålesundløpene fortsette å arrangere Vårdilten, Eikenosa Opp i samarbeid med langrennsgruppen i Emblem IL, og Blodslitet sammen med lærerne ved Fagerlia v.g.s. Så her blir det mer enn nok tilbud til trimmere og konkurransekåte løpere i vårt nærmiljø.

Om ikke det er nok, så vil Jan Ketil Vinnes fortsette å arrangere to veldedighetsløp hvert år, nemlig Ålesund Nyttårsmaraton og motbakkeløpet Østremsetra Opp.

Karusellene i Ålesund har fått ny felles nettside som har fått navnet Løpskarusell Ålesund. Nettsiden er ikke ferdig utviklet, men det kommer etter hvert som detaljene passer inn.

Det første løpet i vinterkarusellen går lørdag 14. november med start kl. 14.00. Påmelding kan du gjøre her. Starten går altså en time tidligere enn det har gjort før, med tanke på ettermiddagsmørket som kommer snikende, spesielt i desember og januar.

Distansene blir de samme med 5 og 10 km for konkurranseløpere og en 5 km trimløype for de som ikke vil ha tidtaking. Prisen er 150 kr per løp, men 500 kr for alle 5 løpa om man ønsker det. Startnummeret får en med seg hjem. Mister man det eller glemmer det igjen, må man betale 50 kr for nytt startnummer.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x