Hva med å kombinere halvmaraton med vinsmaking i Italia?

Vil du bli med å springe halvmaraton i Piemonte, Italia i oktober 2018, og samtidig spise god mat med kvalitetsviner til? Det blir avreise fra Ålesund 26. oktober. I tillegg får du prøvesmake gode viner, samt bli med på spennende sightseeing.

Vino Piemonte AS er en norskeid vinprodusent med base i Piemonte, Nordvest-Italia. Piemonte er regnet som et av verdens beste vindistrikter, og ligger sentralt til mellom Milano og Monaco. Eierne bak selskapet og vinmarkene i Italia er fra Ålesund. Det blir satt opp direktefly fra Vigra med KLM 26.-30. oktober 2018.
Du kan lese mer om tilbudet her:

http://www.vinopiemonte.no/Userfiles/Upload/files/Vintur%20til%20Piemonte%202018_10_26-10_30.pdf

Selskapet har også egen facebookside

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x