Rapport fra Ålesund vinterkarusell 4. løp

Sondre Gangsøy,12 år

Lørdag 10. februar var det duket for det nest siste løpet i vinterkarusellen. Været var fint, Brusdalsveien var isfri og temperaturen innover Brusdalen lå på 4-5 varmegrader. 10 minutt før starten skulle gå. dukket familien Gangsøy fra Måløy opp. Faren, Bjørnar, og to av sønnene, Sondre (12 år) og Emil (10 år) skulle delta. Bjørnar og Sondre skulle springe 10 km og Emil ville løpe 5 km. Det var ikke tid for nett-registrering, så her blei det bare levert ut startnummer mot kontant betaling. Mora var supporter, men hvor de andre fire ungene i familien Gangsøy var, vet vi ikke, sannsynlig vis utplassert til slekt/venner.

Kort fortalt så vant Bjørnar Gangsøy 10 km på tiden 36.58, etter å lagt litt beskjedent til gjennom store deler av løpet. Sondre Gangsøy sprang inn til tiden 43.40 og Emil fikk tiden 25.04 på 5 km. Vel gjort av familien Gangsøy, men vi skulle gjerne hatt de med i den offisielle tidtakingen.

Her kan du se bilder og studere resultatlisten i artikkelen om løpet på kondis.no

Neste og siste løp i karusellen går lørdag 3. mars kl. 15.00.

                                              

 

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x