Ny påmeldingside for Ålesundløpene

EQ Timing har nå oppdatert påmeldingsløsningen sin og Ålesundløpene har hengt seg på. Det blir nå flere muligheter for arrangør å laste opp diverse dokument som løypeprofil og løypekart. Man kan også legge inn logo og nettside i påmeldingsbildet. Videre kan vi linke påmeldingsiden til RaceONE.

For utøveren blir det først å legge et produkt (startkontingent for en distanse) som ei varegruppe i ei handlekurv. Så blir det å legge inn personlige data. Dette forenkles med å logge inn på min side. I neste trekk kommer betalingen, og det blir på samme måte som tidligere med e-faktura som må betales innen 5 dager. Det nye nå er at man også kan betale direkte over Vipps eller via Kredittkort.

Løsningen er ikke heilt utviklet enda og flere forbedringer kommer etter hvert. Ålesundløpene har allerede lagt inn alle påmeldingene for sine løp i 2018 i gammel løsning, men vi jobber for å konvertere til den nye løsningen så snart som mulig på de fleste av arrangementene. På løp som allerede har påmeldinger, må vi kjøre gammel løsning. Det gjelder Eikenosa Opp og Ålesund Maraton. Vi har lagt inn påmelding til Ålesund vinterkarusell 5. løp i den nye løsningen. Dette er bare en prøve for oss, og vi ser at det kan gjøres annerledes med flere forbedringer på utseende, men påmeldingen virker fint.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x