Nå kan du delta på Vårdilten uten tidtaking

Ålesundløpene ønsker å få med flere deltakere på løpa våre, og tilbakemeldinger fra flere har vært å kunne delta uten tidspress. Dette kan gjelde familier med små barn og de som vil gå eller småjogge gjennom løypen uten «alvorlig konkurranse».

Ålesundløpene har derfor lagt inn en trimklasse uten tid, både på Vårdilten og på Eikenosa Opp. Deltakerne i denne klassen kan starte når de vil bare de har fått på seg/med seg et startnummer. For det må de ha slik at de kan være med på uttrekk av premier etter løpet.

Foreløpig har vi satt en deltakeravgift på rimelige 50 kr per deltaker i trimklassen, uansett alder. Men vi kan også vurdere å legge inn en familiepris, hvis det er ønske om dette.

Vi vurderer også å legge inn en trimklasse uten tid på Ålesund halvmaraton og på halvmaraton i Ålesund Nyttårsmaraton. Det er flere turmarsj-deltakere som har ønsket dette da antall turmarsjer har gått sterkt tilbake de siste åra.

Så da er det bare å gjøre dette tilbudet kjent slik at vi kan nå enda flere trimmere, og med det være med å øke den generelle folkehelse i Ålesund.
Påmelding Vårdilten her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x