Salg av joggesko og klær på Vårdilten 4. april

I forbindelse med arrangementet Vårdilten onsdag 4. april 2018, blir det anledning for alle tilstedeværende å kjøpe joggesko og trenings klær av merket Saucony med gode rabatter. Det er Ålesundløpene sin «hoffleverandør» Selje Sport og Fritid som kommer på besøk denne dagen. Jan Petter Venøy tar turen fra nabofylket for å tilby gode produkt til våryre løpere i vårt distrikt.

Saucony-produktene som tilbys er både billige og av god kvalitet. Her er flere varianter å velge i. Så enten om du trenger nye sko eller bare vil freche deg opp litt, så har Jan Petter gode forslag og tilbud. Blant annet har han godt utvalg av mengdetrenings-skoen Ride og den populære, lette Kinvara.

Du kan også fortelle andre om dette tilbudet vi har på arrangementet vårt ved bedriften ACEL i Rattviksvingen. Man trenger ikke å være deltaker for å benytte tilbudene.

Påmelding Vårdilten onsdag 4. april kl. 18.00 kan du gjøre her

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x