Siste løp i sommerkarusellen går 8. august

Sommeren er på hell og det går mot kaldere, mørkere og mer nedbørs-rike kvelder. Men først skal vi arrangere 3. og siste løp i Ålesund sommerkarusell onsdag 8. august med start kl. 18.00 fra parkeringen ved Lillevatnet.

Alle er velkomne, unge, gamle, fartskjørere, de som går 5 km og alle vi andre som hører til i mellomsjiktet. Det er meldt bra vær og temperaturen skal komme heilt opp i 22 grader innover Vasstranda iflg. yr.no.

Etter at alle er kommet i mål blir det utdeling av løpekrus/pokaler til de som har deltatt 2 eller 3 ganger på sommerkarusellen. Det vil i klartekst si at alle som har deltatt på et av sommerløpa, kan oppnå premie hvis de kommer førstkommende onsdag for å løpe/gå 5 eller 10 km. Husk at det er påmelding kun over nett.

Påmelding her

Se stillingen etter to løp

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x