Sommerkarusellen er i gang

Onsdag 13.  juni startet Sommerkarusellen langs Vasstranda i nydelig sommervær. 45 løpere var påmeldt og 43 løpere fikk på seg startnummer. Alle fullførte, 17 på 10 km og 26 løpere på 5 km.

Løypene var kontrollmålt på nytt, men det var ikke store forskjeller fra tidligere. Størst korreksjon hadde 5 km-løypa som nå er 15 meter lengre enn den var tidligere. Km-merka var noenlunde likt med tidligere merking.

Marcus Megrund fra Vigra starta forrykende på sin 5 km og holdt koken heilt til mål slik at det blei ny løyperekord på tiden 16.15. Den tidligere rekorden hadde Marcus selv, fra i fjor.

Vi er fornøyd med oppmøtet på løpet og håper på like mange neste gang, selv om det er midt i fellesferien. Neste løp i Sommerkarusellen går onsdag 11. juli med start kl. 18.00. Vi kan håpe på at flere utenbys feriegjester melder seg på, men da må vi gjøre arrangementet mer kjent.

Det virket som deltakerne på løpet vårt trives. Det er meiningen at dette skal være en uhøytidelig kappestrid der hver enkelt får legge sin del av alvoret i sine prestasjoner. Vi har plass til alle, både superløperen og den som vil ta det rolig. Vi har også klasse trim uten tid for den som ikke vil kringkaste tida si. Vi premierer ikke de beste på løpa, men trekker ut gavepremier på startnummer. Videre premierer vi de mest trofaste deltakerne med løpekrus på siste løpet i sommerkarusellen som er onsdag 8. august..

Påmelding til neste sommerkarusell kan du gjøre her

Reportasje fra 1. løp kan du lese her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x