Ferietid, men ikke konkurransefri

Fellesferien står nå for døren og mange planlegger ferie andre steder enn på Sunnmøre.  Men vi som blir her og for utenbys feriegjester som er innom Ålesund i neste uke, er det mulig å delta på løp i Spjelkavik, 11 km fra Ålesund sentrum. Onsdag 11. juli kl. 18.00 er det start for Ålesund Sommerkarusell fra vestenden av Lillevatnet. Man kan velge å springe 5 km eller 10 km i kontrollmålt løyper.

Arrangementet er av det enkle slaget, men arrangøren, Ålesundløpene, lover saft i målområdet og utrekk av gavepremier etter løpet. Garderobe og dusj må man lete langt etter, men et bad i Lillevatnet er å anbefale.
De som er med på to eller tre løp i Sommerkarusellen, får utdelt løpekrus etter det siste løpet.
Mer info finner en på nettsiden til løpet
Påmelding kan du gjøre her

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x