Startkontingenten på Nyttårsmaraton stiger fra fredag

Starten på halvmaraton i 2017. Foto: Kjell Vigestad

Fredag 28. desember kl. 23.59 stiger påmeldingsavgiftene med 100 kr, både på halv- og heilmaraton. Torsdag ettermiddag har så langt 49 løpere meldt seg på Ålesund Nyttårsmaraton, og arrangøren forventer minst det doble antallet når løpet starter søndag formiddag. De som har ventet til nå for å se an værmeldingen, kan beroliges. Yr.no melder om 4-5 grader, svak vind og litt regn. Det vil si bare veier og ikke særlig motvind på tilbakeveien mot mål/vending. Arrangøren setter opp telt med varme og de vil servere varm suppe i målområdet. Klær og verdisaker kan oppbevares i området/telt. Husk at distansevinnere og klassevinnere må få med seg premien før de drar hjem. Vi trekker også en ny kontorstol på startnummerene. Husk også å legge fra deg startnummeret før du reiser hjem. Vi bruker de opp igjen. Alt om Ålesund Nyttårsmaraton kan du lese her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x