Ålesund Nyttårsmaraton nærmer seg

Når dette skrives er det bare 14 dager til årets siste maraton arrangeres i Norge. Det er Ålesundløpene som arrangerer og stedet er Brusdalen med start og mål på Moa. Arrangementet er så pass nært at det nå er for seint å trene. Nå skal man bare spisse formen.

Arrangementet går etter vante spor. Det blir satt opp stort telt i start/målområde, og det blir servert varm suppe. Været er vi ikke herre over, men det lange langtids værvarslet er lovende. For planleggingen sin del er det bra at løperne melder seg på i god tid. I utgangspunktet forventer vi totalt 100-120 deltakere og legger opp deretter. Husk at påmeldingsavgiften øker den siste dagen.

I år går alt overskudd til Kirkens Nødhjelps arbeid med å skaffe reint vann i Etopia. Desto større grunn til å melde seg på. 
Du kan melde deg på her

Arrangøren har i år satt opp en klasse på halvmaraton som heter «Trim uten tid.» De som melder seg på her, får ikke oppgitt tid i resultatlista etter arrangementet, bare at de har gjennomført. Men medalje i mål får de. I denne klassen kan man ta seg den tid man trenger og gjerne starte tidligere enn fellesstarten.
Se tidligere artikkel på kondis.no


Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x