Neste løp i Ålesund blir Vårdilten 3. april

Det nest eldste, nåværende løp i Ålesund er Vårdilten som blei avviklet første gang i 1984. Den gang gikk løpet under navnet Teledilten, fordi det var Televerket BIL som arrangerte løpet. Den første vinneren het Erik Kroken fra Langevåg, og vinnertida blei 14.30. Løyperekorden har Magne Helland på tiden 13.34 fra 1989. Mange har prøvd å slå denne tiden seinere, uten å lykkes. Det skal, riktig nok sies, at løypen blei forlenget med ca 100 meter på slutten av 90-tallet da gangveien til Borgundgavlen østfra blei lagt på oppsida av Borgundbanken (Nå Borgund Legesenter).
Se statistikken her

Vårdilten er et av midtukeløpa våre og har start fra Rattviksvingen på Gåseid (Borgundvegen 494) onsdag 3. april kl. 18.00. Lengden er 4,3 km og løypa er flat, bortsett fra en kort, men brutal bakke halvveis i løpet. Foruten konkurranseklassene har vi også lagt til en klasse trim uten tid som kan starte allerede fra kl. 17.15. Utdeling av startnummer begynner kl. 17.00.

Det blir delt ut pokal til beste herre og kvinne. Alle fullførende deltakere får medaljepins etter løpet. Det blir også tatt passeringstider ved Ytterlandstova inne på Sunnmøre Museum sitt område. Løypa blir godt merket. Der er ikke garderober, men det blir utdelt saft i målområdet etter løpet.
Vårdilten sin hjemmeside med link til påmelding

Vårdilten 2018. Løpere til og fra Borgundgavlen møtes.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x