Ålesund Vinterkarusell starter lørdag 10. november med start kl. 15.00

Første løpet i Ålesund Vinterkarusell 2018/2019 starter førstkommende lørdag fra Dekkmann i Fremmerholen. Det blir felles start kl. 15.00 for både 5 km og 10 km. Traseen er ganske flat, distansene er kontrollmålte, så her kan man sette rekorder, både personlige rekorder og rekorder for statistikkene.

Arrangøren (Ålesundløpene) ønsker at disse løpa på vinteren skal være litt uhøytidelige og åpen for alle, uansett nivå. De som aldri har deltatt på løp før, skal få muligheten her. Vi kan la være å offentliggjøre tider og vi kan unngå og publisere bilder på nettet, hvis det er ønskelig. På denne tiden av året har tidtakeren veldig god tid.

Vi trekker ut noen gavepremier etter hvert løp. og det blir utdeling av pokaler etter det siste løpet 2. mars 2019. Det er ikke de beste som blir premiert, men de som er med på tre eller flere løp i karusellen.

Det er viktig å ha på seg refleks eller refleksklær på denne tiden. Det kan være litt trafikk innover gamle Brusdalsvei, og spring på venstre side av vegen. Det blir drikke i målområdet. Garderober har vi ikke, men vi har resultatservice. Det blir publisering av artikkel fra løpet på kondis.no seinere på kvelden.

Påmelding her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x