35 løpere fikk pokal i Vinterkarusellen

Lørdag 2. mars gikk det siste løpet i Ålesund vinterkarusell og 56 deltakere fullførte enten 5- eller 10 km-distanse, derav 13 kvinner og 43 menn.
Reportasje fra løpet.

Sigbjørn Lerstad har oppdatert statistikkene for Ålesund Vinterkarusell gjennom tidene, og den kan du studere her

Følgende løpere har gjort seg fortjent til premie i Vinterkarusellen 2018/2019: Per Myren, Frode Mauren, Alf Petter Bøe, Eivind Sommerfelt, Ludvik Markussen Ytterdal, Fritjof Fredriksen, Svein Arne Nakken, Olaf Øien, Einar Orten Trovåg, Are Uran, Gunnar Indrebø, Per Kristian Andersen, Bjørn Ove Aaland, Marit Lillestøl, Andreas Mosby Nakken, Sivert Mosby Nakken, Henning Tandstad, Beate Helset, Sigmund Rødal, Karl Idar Vik, Steffen André Kråkenes, Odd Kenneth Grande, Gunnar Karl Emblem, Frode Søholt, Nicolas Berg, Inge Asbjørn Haugen, Peder Ringdal, Nina Alvestad, Torild Hole, John Finnøy Kvisvik, Anja Skram Eikrem, Ildri Bøe, Tonje Fiskarstrand, Karstein Sørland og Jorunn Kvalsund Jarnes
For detaljert oversikt kan du se her

De som enda ikke har mottatt sin pokal, kan få denne på Vårdilten onsdag 3. april ved start i Rattviksvingen. Påmelding til Vårdilten

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x