Det blir salg av sko og klær under Vårdilten 3. april

Flere løpesko med modeller av merket Saucony blir å få kjøpt på Vårdilten ved startområdet i Rattviksvingen

Jan Petter Venøy i Selje Sport og Fritid vil være tilstede under Vårdilten 2019 for å tilby sko- og løpeklær til reduserte priser. Jan Petter ankommer Rattviksvingen ca kl. 16.45 og blir der i god tid etter at arrangementet er ferdig. Dette er en god nyhet, og tipset kan gå videre til andre som nødvendig vis ikke skal delta på løpet. Her finner en litt av hvert, både til sport og fritid, som det står i navnet.

Ellers kan vi meddele at løpsforholdene på onsdag blir veldig gode. Yr.no melder om sol, 10 grader og nesten ikke vind. Kan det bli noe bedre i april måned? Til nå er det påmeldt 32 løpere. Husk at vi også har en klasse trim uten tid.

Påmelding her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x