Ålesund Vintermaraton i solidaritet med Ukraina

Ålesund Løpevenner er arrangør for Ålesund Vintermaraton. Her ser vi fra venstre, Kristina Volovyk og Taras Volovyk fra Ukraina. Videre ser vi Per Jan Helset, Øyvind Andresen og Jan Ketil Vinnes fra arrangøren.

Søndag 6 mars er det duket for Ålesund Vintermaraton som er et veldedighetsløp. I lys av dagens reelle situasjon vil overskuddet i år gå til Kirkens Nødhjelp og det meste av dette går til deres arbeid i Ukraina. Det er allerede ankommet 300 flyktninger fra Ukraina til Norge, og dette tallet vil øke på i dagene framover. La vi alle vise solidaritet og hjelpsomhet mot disse.

Påmeldingen til Ålesund Vintermaraton har til nå gått ganske tregt, og arrangøren Ålesundløpene tror dette har å gjøre med de stive satsene for startkontingent som gjelder for årets løp. Nå er det to dager igjen til løpet. La vi vise sterk solidaritet og støtte til Ukraina, og melde oss på Ålesund Vintermaraton på en av distansene 5 km, halvmaraton og maraton ved siden av barneløpet.

For søndagen er det meldt 5-6 varmegrader, lite regn og lite vind i Spjelkavikområdet. Veiene er isfrie og tørr asfalt venter løperne innover Brusdalen

Påmelding kan du gjøre her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x