Påmeldingen til det siste løpet i vinterkarusellen er åpnet

På siste løp i karusellen var det snø og slaps. Denne gang blir det mildt og underlaget blir tørr asfalt.

Lørdag 12. mars kl. 14.00 går startsignalet for det 5. og siste løp i Ålesund Vinterkarusell for denne vinteren. Men det ligger allerede vår i luften og temperaturen vil stige i dagene framover. Så dette kan bli et vinterløp med vårsmak.

Alle coronatiltak er over og det blir fellesstart uten noen restriksjoner. Distansene er 5 og 10 km, men også 5 km uten tidtaking, som blir ei fin runde rundt Lillevatnet. Det blir trekning av premie i etterkant av løpet der vinneren blir kontaktet. Start og mål er ved Dekkmann i Fremmerholen og arrangementet går etter vanlig, fast mønster.

Påmelding kan du gjøre her

For mer info, se nettsiden til løpskarusellene i Ålesund

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x