Ålesund har fått et nytt løp

De to vinnerne av det første Lerstadvatnet Rundt, Janne Elin Vatnaland og Asgeir Bakken Rognstad. Foto: Sigbjørn Lerstad

Lørdag 24. september blei den første utgave av Lerstadvatnet rundt arrangert av Bedriftsidretten. Løpet startet fra Lerstad skole og gikk i runder rundt Lerstadvatnet. Hver runde var på 1, 7 km og deltakerne kunne velge mellom 2 og 4 runder. De som ville stille i trimklassen uten tid, kunne selv velge antall runder.

Lerstadvatnet rundt er et familievennlig arrangement. Barneløpet startet i god tid før konkurranseløperne satte av gårde. Herd sin fotballgruppe stilte opp med servering der en kunne kjøpe kioskvarer. Det var også god premiering. Når dette tilbudet blir bedre kjent, regner vi med at deltakertallet stiger.

Rundløypen går på variert underlag som grusveg for det meste, litt sti og enda mindre asfalt. Løypen er også litt kupert med en kort og brutal motbakke og en litt slakere bakke. Arrangementet og løypen fikk mange gode skussmål i ettertid.

De to beste på 4 runder blei Janne Elin Vatnaland (tid: 28.00) og Asgeir Bakken Rognstad (tid: 24.04). Disse to er også løyperekordholdere da løpet gikk for første gang. Vinner på 2 runder blei Ludvig With med tiden 14.48.

Da er det bare å vente til neste løp rundt Lerstadvatnet. Dette ga mersmak. Vi er sikker på at neste gang vil også deltakertallet bli høyere.

Les resultater her

Se flere bilder her som er tatt av Sigbjørn Lerstad

Se også videofilm som er laget av Sigbjørn Lerstad

Deltakere på Lerstadvatnet Rundt 2022. Foto: Sigbjørn Lerstad
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x