Klart for det 5. Østremsetra Opp, fra sand til seter

Lørdag 6. oktober kl. 15.00 går starten for den femte utgave av motbakkeløpet Østremsetra Opp. Det starter ved bommen på Emblemsanda og har mål oppe på Østremsetra på Emblemsfjellet. Løpet er 5,5 km langt og har en høydeforskjell på 350 meter. Startkontingenten er 250 kr for alle.

Løpet er et veldedighetsarrangement. I år vil startkontingenten og kiosksalg gå til arbeidet som Åpne Dører gjør i en flyktningeleir i Libanon. De har matutdeling til 1500 mennesker, hjelper til med hygieniske forhold, fremmer likestilling mellom kjønnene, og gir skolegang til barn. Åpne Dører er en kristen organisasjon som hjelper forfulgte, og i denne flyktningeleiren hjelper de alle, uavhengig av hvilken religion de tror på. Det er mye fortvilelse og avmakt i slike leirer og Åpne Dører bringer håp i dette mørke. For mer informasjon se: www. heart forlebanon.org

Østremsetra Opp er oppfølgeren til Emblemsløpet som i sin tid blei arrangert 11 ganger fra 2003 – 2013. Emblemsløpet var et artig terrengløp, men løypemerkingen blei litt for komplisert. Etter hvert blei det også klart at motbakkeløp var mer attraktivt enn å delta på terrengløp.

Les reportasje fra Østremsetra Opp 2017

Du kan melde deg på her

For mer info, se nettsiden til løpet

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x