Rekordoppmøte på siste løpet i Sommerkarusellen

85 løpere fullførte en av distansene på det tredje og siste løpet i Ålesund Sommerkarusell. Det er ny deltakerrekord. 82 deltakere hadde registrert seg via nettpåmeldingen, der en løper måtte melde avbud p.g.a.sykdom. Av naturlige årsaker er det ikke alle som har tilgang til denne nett-tjenesten og fire deltakere meldte seg muntlig hos arrangøren like før start. Alle startende kom til mål på parkeringen ved Lillevannet.

Det blei også notert ny løyperekord på 10 km i kvinneklassen, da Helene Herje fra Molde slettet Tonje Brande sin gamle løyperekord fra 2014. Den nye rekorden lyder på 38.33. Det blei også oppnådd andre gode tider. Størst var deltaking på 10 km der også kvaliteten var høyest.

Etter løpet var det utlevering av glasspokaler, men dessverre var det ikke nok til alle. Arrangøren måtte bestille premier minst tre uker før avslutningen, og tok ikke høyde for den høye deltakelsen på det siste løpet. Men alle er registrerte og vil få sine pokaler seinere. Vi deler ut disse på Blodslitet onsdag 11. september. Hvis ikke dette passer for alle, kan man kontakte arrangøren for egen utlevering. Her kan du se om du skal ha pokal.

Neste sommer blir opplegget annerledes. Da må man ha deltatt på alle tre løpa i Sommerkarusellen for å gjøre seg fortjent til premie. Vi har fått forslag om å gå over til løpekrus som premiering, og kanskje velger vi det.
Her kan du lese reportasje fra arrangementet

Karstein Sørland og Per Jan Helset gratulerer hverandre for vel gjennomført løp
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x