Den nye Vasstrandmila er terminfestet til 26. juli

Vi har fått tilbakemelding fra flere løpere at de gjerne vil ha et løp i Ålesund i juli måned. Sommerløpene tar pause i juli, men ikke alle drar på ferie utenbys, og man manglet et tilbud til konkurransesugne feriegjester i turistbyen og løpebyen Ålesund.

Arrangøren Ålesundløpene svingte seg rundt og fikk viktige ting på plass slik at de nå vil arrangere Vasstrandmila i Vasstranda onsdag 26. juli med felles start kl. 18.00. Løpet blir heilt likt de to foregående sommerløpene vi har hatt i kontrollmålte 5 og 10 km løyper. Start og mål blir ved parkeringen for turløypa i vestenden av Lillevatnet i Spjelkavik.

Dette er et løp som tidligere ikke har stått på terminlisten, men vi håper at tilbudet blir lagt merke til, og at flest mulig vil gå videre med det og spre annonseringen av løpet.

Påmelding Vasstrandmila 26. juli 2023

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x