Suksess for det 15. Eikenosa Opp 5. mai

I løpet av 1 times tid hadde 108 utøvere mottatt startnummer til motbakkeløpet. Det er ny deltakerrekord. Eikenosa Opp er vel det løpet der løperne får mest igjen for startpengene. Startkontingenten er lav, det er gratis pølser og forfriskninger i målområdet. Totalvinnerne og de to beste under 14 år får pengepremier. Premiene på uttrekk av startnummer var mange der hovedgevinsten var et weekend-opphold for to på Storfjord Hotel.

Været var ideelt for motbakkeløp der løperne hadde en svak vind i ryggen opp alle bakkene. Det blei tatt passeringstid på Eikenos ved Hegreveien. Vinnere blei Pernille Ibsen Lervåg og Håvard Myklebust. Tiden til Håvard var bare 29 sekund bak løyperekorden til Kristian Nedregård. En annen som utmerket seg var Elida Fuglem i klassen jenter under 14 år.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltakere og de fleste kommer heilt sikkert tilbake. Kjell Vidar Flisnes og Per Olaf Larsen i Emblem IL har vært flinke med å skaffe premier og ordne sponsing av bevertning. Det nye tidtaker-systemet fungerte kjempebra, til tross for litt dårlig dekning oppe på fjellet.
Du kan lese reportasje fra løpet her

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x