God deltaking i vinterkarusellen

Jan Ketil Vinnes vinner 10 km i vinterkarusellen

Lørdag 14. desember gikk det andre løp i Ålesund vinterkarusell. 67 løpere fullførte enten 5 eller 10 km. På det første løpet var det 82 som deltok og kom til mål. Arrangøren, Ålesundløpene, er veldig godt fornøyd med den høye deltakelsen nå på vinteren. Riktig nok har vi hatt været med oss så langt, men trenden er økt deltakelse på løp i Ålesund. Det skal bli spennende å se hvor mange som deltar på Nyttårsmaraton 29. desember.

Jan Ketil Vinnes og Louise Skak blei best på 10 km. Kristian Kleiveland og Elisabeth Rørvik vant 5 km. Men Ålesundløpene premierer ikke de beste. Vi trekker ut gavepremier etter hvert løp og så blir det utdeling av premie til de mest iherdige etter det siste løpet 7. mars. Når man går inn på resultatlista for det enkelte løp, kan man gå videre inn på det som heter serier i menylinjen. Der finner man status for den enkelte løper.

Vi har også godt samarbeid med Dekkmann og Skoda i start/målområdet og får bruke deres område. Skoda sponset oss sist med buffer til alle deltakerne. Dusj og toaletter finner en på Borgundhallen, like ved start.

Det er mørkt og en del trafikk innover Brusdalen en sein vinter ettermiddag, så vi sier det igjen: Bruk refleks. Den enkelte har selv ansvar hvis det skjer noe.

Vi er også veldig fornøyde med at vi får inn alle startnummer etter løpet. Det ser ut som dette nå begynner å sitte i ryggmargen, slik at arrangøren slipper å mase om dette. Vi tenker alltid på gjenbruk og dette kan alle bidra med. Man legger fra seg startnummer og nåler hver for seg. Ikke fest nålene på startnummeret igjen. Nytt løp går lørdag 11. januar.

Les reportasje fra løpet på kondis.no

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x