Onsdag 26. juli går «ferieløpet» Vasstrandmila

Ove Johan Kopperstad på det siste sommerløpet

Bedriftsidretten valgte å legge vekk sommerløpet i fellesferien. Men Ålesundløpene stod klar og vil arrangere 10 km og 5 km innover Vasstranda kommende onsdag med felles start kl. 18.00. Starten går fra parkeringen for turløypa i vestenden av Lillevatnet i Spjelkavik med adresse Nybømarka. Deltakere på 10 km snur ved bommen etter 5 km. De som løper 5 km snur ved tydelig merke etter 2,5 km ved et naust nede ved Brusdalsvatnet. Vi inviterer spesielt feriegjester som besøker våre trakter denne dagen.

Det blir tilgang til drikke i målområdet. Premieringen blir pokal til de to beste på begge distansene. Om kvelden etter løpet kan en lese reportasje på ålesundløpene.no.

Vi velger å kalle løpet for Vasstrandmila selv om det inneholder både 5 og 10 km. Vasstrandmila blei arrangert noen år på 80-tallet med Politiet (ÅPIL) som arrangør. Derfor kalte vi også løpet for Politimila

Påmelding

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x