Trenden med godt oppmøte holder seg i Vinterkarusellen

Foto: Martin Hauge-Nilsen

Nest siste løp i Vinterkarusellen blei arrangert lørdag 8. februar med 68 fullførende deltakere. Oversikten viser da 82, 67, 64 og 68 løpere på karusellen hittil. Det viser at oppmøte er veldig bra. Tendensen viser også at det er flest påmeldinger på løpsdagen. Det siste løpet går 7. mars, da med utdeling av løpekrus til de flittigste.

3 og flere løp kvalifiserer til premie, og per dags dato har 35 løpere allerede gjort seg fortjent til premien. Her kan du se oversikten
Ytterligere 34 personer kan fremdeles nå målet, hvis de blir med på det siste løpet.

Den som har imponert mest i de to siste løpa er Aron Dyb fra Ålesund som forbedret persen sin på 10 km fra 35.06 på 3. løp til 34.38 på 4. løp. Det er en forbedring på halvannet minutt fra vinterkarusellen i fjor, og viser at trening hjelper.

Værforholdene har vært ganske bra på alle løpa, men det blåste godt på det siste. Nå håper vi på rekordforhold i den siste karusell-løpet. Det har i hvert fall ikke vært glatte veier, så langt.

Det viktigste med vinterløpa er å få presset kroppen skikkelig med jevne mellomrom for å beholde formen gjennom mørke og kalde vinterdager. Og ikke minst er det viktig med den gode praten og den sosiale biten rundt arrangementa. Les reportasje fra det siste løpet her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x