Gode værmeldinger for Oktobermila

Fra Oktobermila i 2022

Førstkommende lørdag, den 21. oktober kl. 12.00, går startskuddet for Oktobermila med tilbud både på 5 og 10 km. Start og mål er ved Lerstad skole og løypa går vestover mot Fagerlia. 5 km har vendepunkt ved Gåseidnesvegen på Gåseid og 10 km snur i østenden av Fagerlia v.g.s. Det står vakter i alle kryss og ved de to vendepunkta. Løpet har god premiering, også på uttrekk, og det blir delt ut forfriskninger i målområdet. Utdeling av startnummer begynner kl. 11.00.

Det er gode værmeldinger for dagene framover og yr.no melder om 5-6 varmegrader og strålende sol for lørdag under løpet. Det skal heller ikke være noe særlig vind. Påmeldingen er kommet godt i gang, men vi håper på mange flere fram mot løpsstart. Skulle du lure på noe, er det bare å kontakte Ludvig With på tlf. 90299627

Påmelding her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x