Neste løp i Ålesund blir Eikenosa Opp 5. mai

I Ålesund kommune har vi to motbakkeløp der Eikenosa Opp hvert år blir arrangert første lørdag i mai. Lengden på Eikenosa Opp er 4,5 km og høydeforskjellen er 300 meter. Den bratteste delen av løpet er på den første halvdelen.

For første gang blir det i år nettpåmelding og elektronisk tidtaking. Det blir tatt passeringstider halvveis i løpet. Påmelding kan du gjøre her. Også de som skal delta på trim uten tid må melde seg over nett. Prisen er 50 kr for alle i trimklassen og de som er under 16 år. Alle andre betaler 100 kr. Utdeling av startnummer ved riksveien fra kl. 13.30. Starten er nede i Eikenosvågen.

Etter at alle er kommet i mål, blir det premieutdeling med mange flotte gavepremie på uttrekk. Ved bra vær blir det grillparty med pølser til alle. Det er viktig at alle legger fra seg startnummeret i målområdet, både for å være med i lotteriet, og for at vi kan bruke opp igjen startnummera som inneholder tidtakerbrikke.

Det ligger enda litt snø igjen på fjellet, men med den temperaturen som er meldt framover, vil dette være borte i god tid før løpet. Så nå er det bare for ivrige mosjonister å prøvekjøre løypa.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x