Påmelding til Eikenosa Opp er kun på nett

For første gang har vi nå nettpåmelding og elektronisk tidtaking på motbakkeløpet Eikenosa Opp som går lørdag 5. mai med start kl. 15.00 fra Eikenosvågen. Dette er viktig å huske. Altså, ingen påmelding med kontantbetaling ved start. Du må ha meldt deg på via telefon, nettbrett eller PC (Mac) før kl. 13.30 lørdag 5. mai. Da starter vi med utdeling av startnummer ved riksveien der veien går opp til Eikenosa. Også trimklassen uten tid må melde seg på over nett. De må også hente seg et startnummer og levere det i målområdet, slik som alle andre.

Etter målgang blir det premieutdeling oppe på fjellet. Husk å levere inn ekstra tøy før start til bilen som skal opp på fjellet. Da kan en kle på seg tørre klær og slipper å bli kald mens premieutdelingen foregår. Gutta i Emblem IL har allerede samlet inn en masse fine gavepremier, Dessuten blir det premie til beste kvinne og mann.

Langtids værmelding sier at vi får varmt og deilig vær framover. og da blir det pølser og forfriskninger i målområdet.

Det blir tatt passeringstid på Eikenos etter at de verste motbakkene er unnagjort, der veien går mellom husa på garden Lundanes. Resultater kan leses på eqtiming.no med en gang løperen er i mål. Seinere på kvelden kan en lese reportasje med bilder på kondis.no

Du kan melde deg på her

For mer info se løpet egen nettside

For kartanvisning se terminlisten på kondis.no

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x