Resultater fra Blodslitet 16. september 1987

I vår serie gamle utklipp fra tidligere løp i Ålesund, er nå turen kommet til Blodslitet, et artig løp over byfjellet Aksla som går i september måned. Første løpet gikk i året 1982, men fra det løpet har vi ikke bilder. Vi har kommet over ei resultatliste som utklipp fra Sunnmørsposten 17. september 1987.

Løypetraseen har vært noenlunde den samme heile tiden, bortsett fra en ekstra sløyfe som kom til ved Kråmyra tidlig på 2000-tallet p.g.a. nytt anlagt fortau, og som gjorde løypen totalt ca 50 meter lenger. Totallengden på løpet er 6,5 km.

Da er det interessant å se hvor gode tider som blei oppnådd den gangen, heilt opp i eldre årsklasser. Vinnertiden til Marius Conradi var i 1987 på 24.12.

Fra 1991 til 2005 har vi ikke resultater fra Blodslitet, så statistikken er ufullstendig. Men den som desidert har deltatt flest ganger er Thorvald Jacobsen, som var med første gang i 1984, og som enda er aktiv løper. Bildet viser Thorvald på turveien tilbake fra Fjellstua i 2008. De fleste deltakerne på resultatlista fra 1987 er enten døde eller har lagt opp, men noen få hardhauser kryper fremdeles opp bakkene mot Fjellstua.

Se statistikk for Blodslitet

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x