Nytt motbakkeløp på Sula arrangeres 8. september

Vi er fullt klar over at Sulafjellet ikke ligger i Ålesund kommune, og Ålesundløpene skal hovedsakelig skrive om løp i Ålesund. Men mange ålesundere bruker Sulafjellet som turområde, og Sula kommune blir, tror vi, på et eller annet tidspunkt innlemmet i Ålesund.

Arrangør er FLT Avdeling 044 Ålesund som er en lokalavdeling i Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT). Å være fagorganisert i Norge innebærer så mye mer enn lønnskamp og streik, og avdelingen ønsker å markere dette med et folkearrangement. Arrangøren vil, i samarbeid med andre LO-Forbund, Sparebank1 SMN, LO og LO-Favør, skape liv og røre for folk i Ålesund og omegn.

Lørdag 8. september 2018 arrangeres motbakkeløpet FLT OPP fra Idrettsplassen i Langevåg, via Von-hytta til Vardane. FLT OPP er et motbakkeløp med både konkurranseklasser og stafettklasser. Løpet er på ca. 6 kilometer med en høydeforskjell på 745 meter. Det blir fellesstart i konkurranseklasser kl. 13:00 og start stafett er kl. 14:00. Registrering for tur på Sula starter kl. 10:00. Arrangementet er gratis og det vil være aktiviteter for barn, utdeling av brosjyrer og gaver til alle som kommer. Alle som kommer seg opp til Von-hytta eller toppen av fjellet, får en hyggelig oppmerksomhet.

Arrangøren håper at så mange som mulig tar turen til Sula denne dagen, inkludert småbarnsforeldre, ungdommer, studenter, arbeidstakere og pensjonister. Dagen og arrangementet er for alle, både konkurranseløpere, turgåere og publikum.

Informasjon om arrangementet finnes på Facebook: https://www.facebook.com/events/1508010732636794/

Alle som vil konkurrere melder seg på via deltaker.no:  https://www.deltager.no/flt_opp_2018
Eventuelle spørsmål kan rettes til Frode Ingebrigtsen som svarer på henvendelser og kan dele mer informasjon. Ta kontakt på tlf. 91137638 eller e-post til frode@ingebrigtsen.biz.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x