Vinterløpene er i gang

Første løp i vinterkarusellen gikk av stabelen lørdag 10. novenber i flott vær. Eineste minuset var en sjenerende motvind i første halvdel av løypen, og ikke på den siste delen, som er vanlig. Forholda var gode og vi opplevde en ny løyperekord på 5 km herrer da Andreas Vangsnes blei klokket inn til tiden 15.57. Mange andre satte personlige rekorder. Deltakertallet var også godt. 66 løpere fullførte enten 5 eller 10 km. Det er ikke deltakerrekord. På det første løpet i 2016 hadde vi 70 deltakere og på det første løpet i 2017 var der 69 fullførende deltakere.

Fem minutter etter at løperne hadde forlatt startområdet, sluttet tidtakerstasjonen i mål å fungere. Der var ikke strøm i systemet, og ingen tider blei registrert i mål. Målestasjonen  ved passering 5 km virket som den skulle. Heldigvis hadde Sigbjørn Lerstad sørget for backup i form av videofilm, så tidene ble tidlig klare for publisering. Tidtakerstasjonen som gikk i lås hadde akkurat vært inne til service og oppdatering.

Selv om deltakertallet var høyt, ønsker vi oss enda flere løpere til løpa våre. Vi ønsker så veldig gjerne å ha med flere enn supermosjonistene; de som løper over 30 minutt på 5 km og timen på 10 km. Vi må ufarliggjøre konkurransemomentet og ta godt vare på de som vil bruke litt lang tid. Familer med barn er velkomne, og 5 km er en passende distanse for disse. Neste løp går lørdag 8. desember.

Les reportasje fra løpet.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x