Påmelding til vinterkarusellen 8. desember er åpen

Lørdag 8. desember går det andre løpet i Ålesund vinterkarusell. Påmeldingen er åpen og det er også påmeldingen til 12 andre løp som Ålesundløpene arrangerer. Det går an å melde seg på alle løp framover til og med Blodslitet 11. september 2019. Så er det noen som ønsker forutsigbarhet og som kanskje setter seg langsiktige mål, kan man bare melde seg på med en gang her.

I det første løpet fullførte 66 løpere. Det er ikke deltakerrekord, men ikke langt unna. Vi venter også mange løpere til det neste løpet. Etter en periode med mildvær, skal vi oppleve minusgradene igjen mot slutten av neste uke, i følge langtids værmelding til yr.no. Det er foreløpig ikke meldt om nedbør på arrangementsdagen, så forholdene kan bli gode. Vi går nå inn i den mørkeste tiden, så refleksbruk er obligatorisk på løpet.

Som vanlig blir det uttrekk av noen gavepremier etter at alle løperne er kommet i mål. Husk også den samla premieringen der du vil motta pokal om du deltar på 3 eller flere løp i vinterkarusellen. Vi tar tider med elektronisk tidtaking, men tidene er ikke viktige. All premiering favoriserer deltakeren og antall deltakelser. Test deg selv og din egen form fram mot Ålesund Nyttårsmaraton søndag 30. desember.
Påmelding 2. løp i Ålesund vinterkarusell lørdag 8. desember med felles start kl. 15.00

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x