Avslutning på Ålesund vinterkarusell lørdag 2. mars


Førstkommende lørdag går det femte og siste løpet i vinterkarusellen med start og mål ved Dekkmann i Fremmerholen. Det blir felles start kl. 15.00 for både 5- og 10 km løpere. Løypene er kontrollmålte av Kondis og tidene er kvalifisert til statistikkene.
Du kan melde deg på her

Det er gode værmeldinger fram mot løpsdagen. Yr.no melder om 8-9 varmegrader og lite vind. Kanskje får vi de beste løpeforholdene denne vinteren. Arrangøren, Ålesundløpene starter utdeling av startnummer fra kl. 14.00 i startområdet.  

Etter løpet blir det utdeling av glasspokaler til de som har deltatt på 3 eller flere løp i vinterkarusellen. 22 deltakere har allerede sikret seg pokalen, og 25 løpere har sjanse til pokal hvis de deltar på det siste løpet. De som er kvalifisert til premie, men som ikke har anledning til å møte opp denne siste gangen, kan få utlevert pokalen på Vårdilten onsdag 3. april. Eller du kan inngå avtale med noen som kan hente pokalen for deg. 
Du kan se oversikten over hvor mange løp du har deltatt på her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x