Eikenosa Opp på snøføre

Vi har hatt snø på Eikenosa Opp tidligere også, men da var det gammel snø som ikke hadde smeltet, og vi måtte amputere løypa. På lørdag var det nysnøen som la seg i løypa, i hvert fall på den øverste delen av traseen. Det blåste og snødde litt underveis uten at det var så veldig plagsomt for deltakerne. Løpet hadde 98 deltakere der 86 løpere fullførte konkurranseklassen og 12 i trimklassen. Det er bra under slike værforhold. Deltakerrekorden er fra i fjor da 108 deltakere fullførte.

I år var været for dårlig til å sette i gang grilling i målområdet, og det blei med premieutdelingen før alle satte kursen ned igjen fra fjellet. Den gjeveste premien de siste årene er sponset av Flakk-gruppen og som gir et weekendopphold for to på Storfjord Hotel. Dette er et trekkplaster som vi også vil benytte oss av i årene som kommer.

Johan Bugge hadde deltatt tidligere i Eikenosa Opp, men da var løypa kortere. I år satte han en utrolig sterk løyperekord på tiden 17.55. Men så er han også en av de beste i Europa på slike løp. Audhild Bakken Rognstad vant kvinneklassen på tida 24.34.

Det var mange turfolk på fjellet denne dagen, til tross for et litt hufsete vær. Bare et fåtall av disse var registrert som trimmere hos oss. Neste år må vi gjøre det mer attraktivt for at også turfolk skal registrere seg. Alle er jo med i trekningen av flotte gavepremier.

Les reportasje på kondis.no

Oppe på fjellet var det premieutdeling
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x