Ålesundløpene er på facebook

Vi har opprettet egen facebook-side til Ålesundløpene. Den kan du se her

Der tar vi for oss små og store hendelser generelt, smått og stort om trening og løp i Ålesund, og med spørsmål der vi ønsker tilbakemelding fra dere lesere og løpere. Allerede nå ligger det ute info om motbakkeløpet Eikenosa Opp og om Ålesund Maraton.

Vi kommer snart ut med spørreskjema der vi ønsker tilbakemelding om dag og tidspunkt for fellestrening med utgangspunkt Spjelkavik i indre bydel. Der ønsker vi å få med alle kategorier løpere, små og store, raske løpere og ikke fullt så raske trimmere. Skal vi ha intervalltrening, hurtig distansetrening eller rolig langtur? Dette ønsker vi svar på når spørreskjemaet er ferdig utarbeidet. I mellomtida, tenk over spørsmåla.

Vi skal ikke konkurrere mot Facebook Kondis Møre og Romsdal, heller være et supplement og en innsnevring på temaet: lokale løp og trening i Ålesundsområdet.

Foto: Martin Hauge-Nilsen
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x