Østremsetra Opp går tidligere på året i 2019

Østremsetea Opp blei avviklet 6. oktober med bra deltakelse. Til tross for dårlig vær, fullførte 49 løpere motbakkeløpet. Når vi tar med påmelding av trimdeltakere og kiosksalg etter løpet, så kom det inn 15000 kr til organisasjonen Åpne Dører som har sin virksomhet i Libanon. Disse pengene er nå sendt, og vi er så smått begynt å tenke på neste års arrangement. Reportasje fra Østremsetra Opp 2018 kan du lese her

Vi er blitt leie av å oppleve dårlig vær på de fleste løpa som ender oppe på Østremsetra, og har bestemt at neste års arrangement skal gå tidligere på året, nemlig søndag 18. august kl. 15.00. (Merk både dag og dato). Det er bare fire dager etter  det siste løpet i Ålesund Sommerkarusell. Da har vi ledig for løp i oktober og en ny idé har kommet opp. Hva med å starte et motbakkeløp fra Utstillingsplassen, event. på fortauet nedenfor Byparken og som har mål oppe på Rundskue, via Vannspringdalen? Vi tenker oss at løpet kan hete: «Opp på Rundskue» og søker etter samarbeidspartnere. Vi tror ikke vi får tillatelse til at løpet går opp trappene til Fjellstua; det blir for kaotisk. Tenk litt på dette og gi oss gjerne tilbakemeldinger.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x