Blodslitet i Ålesund for 37. gang onsdag 12. september

Det startet opp allerede i 1982, og Blodslitet er det eldste nåværende løpsarrangement i Ålesund. Det er lærerne (lektorer og adjunkter) på Fagerlia v.g.s. som har arrangert løpet alle disse årene. De første 20 årene inngikk løpet i Ålesund Bedriftsidrettråds (ÅBIR) løpskarusell. De siste årene er løpet blitt en del av Ålesundløpene som samarbeider med lærerne på Fagerlia v.g.s. Lærerne står for vaktholdet i alle viktige veg(sti)kryss, mens Ålesundløpene har ansvar for påmelding, tidtaking og premiering.

Onsdag 12. september kl. 18.00 starter Blodslitet fra begynnelsen på turveien øverst oppe i Fagerlia. Løypa går utover mot Fjellstua der en returnerer tilbake til start/mål. Lengden på løypa er 6,5 km og den er kupert med seige motbakker mot Fjellstua og flere nedoverbakker på tilbakeveien. Underlaget er både grus og litt asfalt.

Det blir vanlig klasseinndeling med pokal til beste kvinne og mann. Etter målgang kan løperen nyte et glass saft. Slutt-tida kan leses med en gang etter målgang på eqtiming.no. Der kan man også lese passeringstid ved Fjellstua. Det blir reportasje fra løpet seinere på kvelden. Sunnmørsposten har planer om å dekke løpet. Fristen for påmelding er satt til 2 timer før start.

Se mer informasjon på løpets nettside

Her kan du melde deg på

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x