Felles løpetrening på torsdager kl. 19.30

Etter at Kondis Møre og Romsdal la ut følere for fellestreninger i Ålesundsområdet, falt avgjørelsen for torsdag kl. 19.30. Det var dette de fleste hadde foreslått. Oppmøte blir parkeringsplassen ved turveien i vestkanten av Lillevatnet. Det er også der sommerkarusellen starter. Den første felles løpetrening blir torsdag 20. juni kl. 19.30 og treningen fortsetter gjennom sommeren.

Treningene foregår i samarbeid med Kondis og vil få navnet Kondistreninga Ålesund. Det vil bli opprettet en lukket Facebook-gruppe under dette navnet. Her kan interesserte løpere melde seg på ved å bli medlem av gruppen. Her vil en også finne all informasjon, innspill og gangen videre i dette prosjektet.

Treningen er gratis og man trenger ikke være medlem av Kondis. Treningen skal også være enkel og bygge opp om et sosialt felleskap. Det viktigste er at løpere i alle varianter kan komme sammen og hygge seg om en felles interesse for løping, fra nybegynneren til supermosjonisten.

Vi har fått Svein A. Myhre til å lede treningene for oss. Det betyr ikke at Svein vil lede treningen hver gang. Vi ønsker å knytte til oss 5-6 personer som kan være med å lede treninger. Det trengs ikke noe trenerkompetanse, og vi ønsker gjerne at kvinner kan være med i dette teamet. Men dette ser vi etter hvert som treningen kommer i gang.

Svein A. Myhre har tidligere vært trener i Ålesund Friidrettsklubb og trener nå unggutter som Håkon Stavik og Andreas Vangsnes. Vi er glade for at Svein vil være med oss på dette.

På fellestreningene er det naturlig å fokusere på fart og da på forskjellige former for intervalltrening. Det er en treningsform som alle kan benytte seg av, med personlige tilpassing. Treningen vil foregå i området ved Lillevatnet, i Lysløypa og på Vasstranda. Vi har også planer om legge til enda en treningsdag, da som en litt lengre, rolig tur på søndag formiddag.

Veien blir til mens vi går, heter det. Tida får vise om vi forandrer på noe i opplegget underveis. Det er tilbakemeldinger fra dere løpere og deltakere som bestemmer hva vi skal gjøre videre.

Da setter vi i gang torsdag 20. juni kl. 19.30. Bli medlem av Facebook-gruppen Kondistreninga Ålesund når den kommer opp og går om noen dager. Vis interesse og spre budskapet. Det er lenge siden vi har hatt et slikt tilbud i Ålesund, og nå har vi det.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x